s1

At skulle transportere sin hest rundt på vejene, kræver at der er en god sikkerhed, både for dig som fører, men også for den eller de heste du kører med. Her handler det om at finde en hestetrailer af god kvalitet, som kan opfylde de individuelle behov, der måtte være.

 

Vælg en hestetrailer efter dine og hestenes behov

Det første step når man skal investere i en hestetrailer, der kan skabe en god sikkerhed, er at man overvejer sine egne og sine hestes behov. Her handler det om hvor mange kilo som traileren skal kunne køre med, hvilken komfort der er nødvendig for hesten, om hestetraileren skal bruges til lange køreture til stævner i udlandet, eller om det blot er for at køre mindre ture her i Danmark. Dette er nogle af de mest væsentlige behov, man bør tage stilling til, inden man investerer i en hestetrailer. På den måde sikrer du, at hestetraileren er egnet til formålet, ligesom den kan skabe den nødvendige komfort for hestene under de kortere eller længere køreture.

 

Solide kvalitetsmaterialer

Udover at behovene er en vigtig del, for at sikrer den mest optimale sikkerhed og komfort, når man skal købe en hestetrailer, er selve materialerne som hestetraileren består af, også meget vigtige. Her skal der være fokus på at det er solide kvalitetsmaterialer, som sikrer hesten mod skader ude fra, samtidig med at undervognen skal have en god fjedring og en kraftig konstruktion, for at skabe en god køreoplevelse for både chauffør og hest. En anden ting i forbindelse med materialer på hestetraileren, er også at man skal sikre, at der er gummi og andre bløde materialer der hvor hesten står. Dette for at hesten ikke kommer til skade ved at rive sig på skarpe genstande eller bliver utryg og slår sig på trailerens indendørs opbygning.