s1

Har du en række varer, som du skal have ud til kunderne på en eller anden måde? Så skal du læse med her! I denne artikel vil du kunne finde en række gode råd til hvad du skal overveje, når du vælger transportfirma. Læs med her hvis det har interesse. 

varer transporteres

Leverer du privat eller til butikker? 

Det er først fremmest vigtigt lige at slå fast, hvorvidt man egentlig leverer direkte til sine kunder eller om man leverer til butikker. Det kan have utroligt meget indflydelse på hvordan du skal sende dine varer afsted samt hvilket firma du skal benytte.

Det kan naturligvis også være at du laver en kombination af begge. Måske sælges dine produkter både gennem diverse butikker men også fra din webshop? I så fald er det to forskellige ordninger du skal have fat i. Men det ville være at foretrække hvis du kunne få de to ordninger ved samme firma. På den måde er der altid kun et firma du skal række ud efter, hvis du har brug for at lave nogle ændringer eller oplever problemer. 

infrastruktur

Hvad har du brug for i et transportfirma?

Det er generelt en rigtig god ide at finde ud af helt præcis hvad det er man har brug for i et transportfirma. Hvilke kvalifikationer er det du leder efter? 

For at blive lidt klogere på dette kan det være en god ide at lave en mindmap. Det er en god måde hvorpå man kan få sine tanker ned på papir og se, hvordan de er forbundet med hinanden. Det kan også være en god øvelse at gøre sammen med andre, da man dermed kan få gode input og sammen finde løsninger på ens problem. 

Kuglepenne er uundværlige hvis man skal lave et godt mindmap. De fader ikke langsomt væk over tid og man kan på den måde altid finde ens mindmap frem mange måneder senere, hvis man har brug for at lave nogle ændringer. Det ville være træls at vende tilbage til det og opdage at man har mistet størstedelen af ens arbejde, fordi blyantsstregerne er ved at forsvinde.