s1

Det sker jo af og til, at der er nogle ting, der skal flyttes på, og som er for store til, at du kan have dem i din personbil. Hvis det drejer sig om nogle store varer, som du har købt, så vil du ofte kunne få varerne leveret af den pågældende butik. Er det ikke en mulighed, eller drejer det sig om en anden form for gods, der skal transporteres, så må du finde andre løsninger. 

I de tilfælde er det en god løsning at kontakte et transportfirma, som kan klare transporten af tingene for dig.

Godstransport

Hvis du skal flytte

Når du skal flytte, så er det en stor opgave, du står over for. Det er noget, der betyder meget for familien, når hele hjemmet skal pakkes ned og flyttes et andet sted hen. Dels kræver det et stort praktisk arbejde, og dels kan det være noget af en omvæltning, hvis I skal flytte til en helt anden by eller til en anden del af landet.

For at få flyttet alle familiens ejendele er du nok nødt til at kontakte et flyttefirma eller et vognmandsfirma, der kan klare den største del af flytningen. Så bliver det gjort på én gang, og I har alle jeres ting med jer med det samme. Så er de bare at få sat tingene på plads i det nye hjem og få pakket ud.

Læs mere om hvordan du kan hjælpe din familie her.

Transport af båd

Køb eller lej en trailer

Har du plads til at have en trailer stående, så er det en meget praktisk ting at bruge, når der skal transporteres noget. Den kan bruges, når der skal køres storskrald på genbrugsstationen, hentes varer i byggemarkedet eller lignende. Ønsker du ikke at have en trailer stående, eller har du ikke plads til sådan en, så kan du bare leje den, når du skal bruge en. 

Det er rart at kunne køre noget væk eller transportere noget, fremfor at have det stående og fylde op. De fleste kommer jævnligt ud for at skulle have transporteret større ting fra A til B eller helt væk. Så er det rart at have nogle velegnede løsninger på det. 

Jo hurtigere I får ryddet ud i hjemmet, jo hurtigere kan I komme tilbage til familiehyggen! Så tøv ikke med at leje en trailer eller outsource arbejdet til de professionelle.