s1

Som vognmand har du et ansvar for at holde styr på dine køretimer. Men det er ikke altid let, især ikke hvis du har mange forskellige vogne og chauffører. Derfor får du her 3 gode råd, der kan gøre din timeregistrering lettere.

1. Brug en online timeregistreringsløsning

Der findes forskellige online timeregistreringsløsninger, som gør det nemmere at registrere og følge med i køretimerne. Med en online løsning kan du f.eks. se køretiderne for alle dine vogne og chauffører på ét sted. Det gør det nemmere for dig at få et overblik, og du kan for eksempel hurtigt se, hvis der er nogen, der kører for meget. Dermed kan du nå at tage affære, før det bliver et problem.

2. Lav en fast ruteplan

Det er en god idé at lave en fast ruteplan for dine chauffører. På den måde ved de, hvilke ruter de skal køre, og de kan planlægge deres dag efter det. Det gør det også nemmere for dig at følge med i køretimerne, da du kun behøver at registrere afvigelser fra ruten. Det betyder også, at du på forhånd kan sætte grænserne for, hvor meget der må køres.

3. Registrer køretiderne dagligt

Det er en god idé at registrerer køretiderne dagligt. På den måde sikre du, at der ikke er nogen, der glemmer at registrere deres køretid. Det bliver også nemmere for dig at følge med i køretimerne løbende, da du ikke skal registrere køretider for en hel uge på én gang. En daglig registrering hjælper til, at du kan få et bedre overblik over den aktuelle situation fra dag til dag.

Konklusion

Med disse 3 råd kan du gøre din timeregistrering som vognmand nemmere. Det gør det nemmere for dig at følge med i dine chaufførers køretid, og du kan nemmere undgå at overskride de lovlige køretider.