s1

Har du haft en hård arbejdsuge, og trænger du til at afstresse i weekenden? Det kan være anstrengende at arbejde meget, men det betyder ikke, at man ikke kan genfinde roen, når man har fri. Det er forskelligt, hvordan vi hver især slapper af og nyder tilværelsen bedst. For nogle er wellness for krop og sjæl vejen frem. For andre, er det samvær med partneren. 

Hjerte af hænde

Hjemmespa og lækker mad

Hvis man holder af selvforkælelse, så er det oplagt at skabe et lille hjemmespa derhjemme. Det kan være ved at tage et afslappende karbad og bruge en ansigtsmaske for at berolige huden. Stress på arbejdet kan faktisk have en negativ effekt på huden, så det er altid en god ide at bruge en ansigtsmaske en gang imellem. Man kan supplere hjemmespaen med noget lækker mad for at gøre aftenen endnu bedre. Det kan være alt fra god take away til et lækkert hjemmelavet måltid. Det er en smagssag, men det vigtigste er, at man nyder maden. 

Intimitet med din partner 

I en travl hverdag kan det være en udfordring at finde tid til de intime tidspunkter med ens partner. Det er dog vigtigt for en forhold, at man bibeholder disse momenter. For at gøre oplevelse endnu mere speciel, kan man anskaffe sig noget lækkert undertøj. Det kan eksempelvis være NORTIE INGEBORG BUNDLØS HIPSTER MED CAGE BACK, som kan være med til at gøre en aften helt uforglemmelig. 

Par ser film

Læn dig tilbage med en god film 

En anden mulighed for en afstressende og hyggelig aften er selvfølgelig en filmaften. Der sker bare noget fantastisk, når man sætter en god film på og læner sig tilbage i sofaen. Man kan vælge sin yndlingsfilm, der aldrig skuffer, eller man kan se en ny film. Uanset, hvad man vælger, får man en historie fortalt, og man kan forsvinde ind i et andet univers for en stund. 

Sammen med en god film kan man indtage nogle af ens yndlings snacks. På den måde er man næsten sikret en god aften. Det er også muligt at forene alle de ovenstående muligheder for en afslappende aften. Både spa, kvalitetstid med sin partner og filmaften kan samles på en enkelt aften.