s1

Det er jo bare super rart, og så ser det godt ud. De fleste mennesker har det bedst i en nyvasket bil. For mange kan det være svært at få tid til, men der findes heldigvis alternativer.

At få vasket din bil

Det er noget de færreste elsker. At finde tid til og få kørt hen og få vasket bilen. Bagefter har du god samvittighed, men det er lige det med at få tid til det og få det gjort. Det kan dog gøre super let med StreamRex. Står du og overvejer bilpleje i København, så er der selvfølgelig flere muligheder, du kan vælge imellem. Og SteamRex er et oplagt valg.

Sådan gør du

Det er ikke mange klik med musen, du skal foretage dig for at få vasket din bil med SteamRex. Via virksomhedens website tager det blot to minutter at bestille online. Du skal blot vælge hvilken behandling du ønsker samt indtaste sted og tid. Så kommer StreamRex til dig, det kan både være hjemme eller på din arbejdsplads. De sørger for at din bil bliver skinnende ren. Og det kan lade sig gøre alle dage mellem kl. 7 og kl. 19 og i alle slags vejr. Det kan ikke være meget lettere.

Fordele ved SteamRex

Der er store fordele ved at benytte SteamRex. Du sparer tid – i normale tilfælde op til to timer. Her bruger du måske 10 til 15 minutter. Men du få en mere ren bil, for de sørger for at fjerne al snavs og bakterier. Og så er det faktisk også bedre for miljøet på denne måde.

Også for miljøet

Faktisk er det også en god ting for vores allesammens miljø at benytte SteamRex. For med denne metode undgår du det store vandspil, der så ofte er ved forskellige andre metoder til at vaske din bil. Det er mere end 100 liter vand, du kan spare ved at benytte den lette tjeneste. Desuden sparer du miljøet for masser af sæbe og kemikalier. Det vil vi vel alle gerne gøre.

God anmeldelser

Rigtig mange kigger på anmeldelser inden de køber en serviceydelse online. Det kan du roligt gøre, hvis du er interesseret i SteamRex. For online på deres website kan du læse om rigtig mange brugere, der har haft rigtig gode oplevelser.  Det er faktisk mere end 55.000 glade kunder, der har været igennem hus StramRex.