s1

I denne artikel vil vi kigge på måden, hvorpå du finder frem til den bedste og måske billigste bilforsikring. For det er ikke altid den billigste, der er den bedste. Det vil vi gå nærmere ind i senere i artiklen.

Når du skal vælge en bilforsikring, så kan der være stor forskel på dækning og pris. Lad os først kigge på, hvordan du kan sikre dig en billigere pris.

Billigere pris ved at samle dine forsikringer

Den letteste måde er at samle sine forsikringer det samme sted. Har du derfor flere forsikringer, så kan du ligeså godt få tilbud på dem alle på en gang. De fleste forsikringsselskaber har nemlig samlerabatter, som kan komme dig til gode.

De har dog ofte forskellige priser på deres produkter, så nogle gange vil du måske opleve, at du får en dyrere forsikring på en ulykkesforsiking et sted, men den samlede pris inklusiv alle forsikringer bliver sammenlagt billigere. Gå derfor ikke op i prisen på det enkelte produkt, men kig derimod på en samlet pris.

Du kan naturligvis også vælge at frabede dig den forsikring, der er billigere ovre hos en konkurrent, men der kan så være fare for, at din samlede rabat bliver mindre. Tag det med i overvejelserne.

Få flere tilbud

Det er altid en god ide at få en god pris på din bilforsikring, det kan du sikre dig ved at få flere tilbud fra forskellig hånd på samme tid.

Der er flere platforme, der gør arbejdet for dig, men du kan også vælge at tage direkte kontakt til flere forsikringsselskaber selv. På den måde styrer du også, hvem der kontakter dig.

Har du mest lyst til at lade andre stå for at kontakte dig, så gør endelig brug af en platform til formålet. En simpel google søgning vil give dig flere valgmuligheder til dette.

Billigst er ikke altid bedst

Når du så har fået dine tilbud, så kig på, hvad du har behov for af dækninger. Den billigste pris er nemlig ikke altid den bedste. Der kan være stor forskel på selvrisiko, dækning, kilometer inkluderet osv.

Læs alle tilbud igennem, og gør op med dig selv, hvad du egentlig har brug for. Er der noget, der mangler? Eller er der noget, du kan være foruden? Derudover har du altid mulighed for at forhandle. Prøv, om du ikke kan få prisen en smule ned ved at sætte de forskellige konkurrenter op mod hinanden.