s1

Skal I flytte, skal firmaet eller er der bare altid gang i butikken? Så få bestilt en, der kan klare det for dig. Bare husk at få det hele med flyttebilen, og husk så også nøglerne.

Der køres helst kun en gang, ellers kan det blive rigtigt dyrt. Og undgå nu, at der skal komme en ekstra udgift i form af en låsesmed.

Få lavet en liste, når der er mange ting, der skal flyttes, og alting flyver rundt om ørerne på jer. Det er en god måde at sikre sig, det hele kommer godt med.

Hastigheden kan koste penge

Først om fremmest ja, der er og skal være fart på i de situationer, hvor det hele skal flyttes. Sådan vil det altid være, når så store projekter er i gang – det er svært at undgå.

Men, når det så er skrevet, behøves der så virkelig så megen hast – hvis det går udover kvaliteten. Ofte er hastigheden grundet i, at der ikke skal bruges for mange penge, men det er lige, hvad der bliver brugt, hvis det vigtigste glemmes i farten.

Derfor er det en fantastisk idé at tage et par indåndinger og slappe af. Det hele skal nok nås, bare I er i kontrol og husker, hvad der skal med.

Der er ingen grund til unødig stress, hvis der er bare en smule overblik og sammenhæng i arbejdet.

Lav en liste, så det hele går efter planen

Skriv ned helt præcist og specifikt, hvad der skal ske på dagen. Først rydder vi det rum, så tager vi køkkenet, derefter gør vi det her. Når der er styr på de ting, bliver der automatisk mere ro på.

Det er de store ting, der fylder på flyttedage, men derfor skal planlægningen og de små ting ikke glemmes. Bliver de glemt, så sker der det, der ofte sker. Så bliver de små ting rent faktisk glemt.

Så mangler der noget, der blev stillet i gården, eller måske ligger nøglerne stadig på køkkenbordet eller også er smidt i en papkasse. Det kan være alt muligt, der virker som en smart løsning i øjeblikket, men bliver en rigtig dum idé, fordi der ikke var styr på det.

Så lav den huskeliste, gå huset eller lejligheden igennem en ekstra gang, og tag først afsted derefter. Det er pisseærgerligt at skulle glemme et sæt bilnøgler, så I pludselig får behov for en låsesmed.

Og apropos nøgler er det altid rigtig ærgerligt, hvis det er nøgler, der bliver glemt. For så står I med noget af et problem, når I er fremme og skal rykke tingene ind.

Det kan jo altid ske

Når det så er skrevet, så sker det. Det sker at bilnøglerne bliver glemt, den situation opstår, og så er der brug for en låsesmed til at klare ærterne.

Få mere info her til det tilfælde, hvor dine bilnøgler ikke er at finde.

Hvis det nu skulle blive aktuelt engang, er det meget rart lige at kende en eller vide, hvordan det fungerer. Når I først står ude foran bilen og ikke kan komme ind, er overskud ikke det, der er mest af.

God flyttedag – og husk nu de nøgler.