s1

Når I sælger noget i virksomheden, skal det leveres. Det skal transporteres hen til kunden, eller hvor end kunden gerne vil have det hen. Men salget kommer først. Har du slet ingen salg i virksomheden, behøver du heller ikke tænke på transport.

Selvfølgelig vil du gerne sælge nogle varer. Uden salg kan virksomheden ikke blive ved med at køre. Med mange salg kan virksomheden måske endda køre godt. Så du har naturligvis en interesse i at sælge så meget som muligt.

 Lastbiler

 

Lad kunderne finde dig med god SEO

Når du skal have kunder i huset, kan du selvfølgelig prøve at gå ud og finde dem. Du kan også lade dem finde dig. En hjemmeside er et must for en virksomhed i dag. Hvis du ikke har en, så få den lavet hurtigst muligt.

At have en hjemmeside er i sig selv ikke nok. Den kan nemt forsvinde i mængden, fordi så mange virksomheder nu har en hjemmeside. Du skal altså også sørge for, at den skiller sig ud, så den kan blive fundet. Det gør du med SEO. Når der er blevet lavet en god søgemaskineoptimering på din hjemmeside, så vil flere potentielle kunder finde den, og flere potentielle kunder vil blive til egentlige kunder.

Planlæg, planlæg, planlæg

Når kunderne så begynder at finde din virksomhed, så skal du være klar. Det er ikke smart at være uforberedt. Når du får et salg, skal du have en procedure klar, så du kan få varen sendt af sted hurtigst muligt. Du skal have en plan for at håndtere betalingen og eventuelle klager over varen. Og det hele skal planlægges.

Uden planlægning risikerer du at få problemer. Det kommer til at tage for lang tid at levere varen, og din kunde bliver utilfreds. En god planlægning kan også spare virksomheden for mange penge. Der kan være meget spild i ikke at have procedurer.

Planlægning

Vælg den rette transport

Som en del af din planlægning skal du overveje, hvilken transportform du vil benytte dig af. Det kan komme an på, hvilken vare du sælger. Er det en skrøbelig vare, skal du være opmærksom på det ved valg af transport. Er det en farlig eller miljøskadelig vare, er det også noget at være opmærksom på.

Du kan undersøge forskellige transportfirmaers tilbud og finde det, der passer bedst. Har du ingen andre krav til selve transporten, kan det være prisen, der afgør valget. Eller du kan vælge ud fra serviceniveauet.