s1

Er du en nystartet virksomhed, eller har du måske bare brug for at blive set, så du kan sælge mere? Det er svært at få synlighed, hvis ikke man prøver at gøre sig bemærket ude i landet.

Men der er mange måder, du som virksomhed eller person kan gøre dig synlig og tiltalende overfor nye kunder. I denne artikel gennemgås der to metoder, som kan gøre dig mere synlig under transporten og i mødet med en kunde. 

offentlig transport

Synliggør transporten

Du er din egen bedste reklamesøjle. Det er netop denne taktik, du skal tænke på, når du transporterer dig rundt i landet. Om det så er med bus, cykel, i regnvejr eller noget helt fjerde, så kan du sørge for din egen reklame.

Det er nemlig sådan, at når du transporterer dig selv rundt i landet, vil der være andre mennesker, der får øje på dig. Og hvis du går rundt med et logo tryk af din virksomhed, vil det være det, som folk lægger mærke til. 

Det kan godt være det ikke lige er alle, der lægger mærke til logoet eller tænker over det, men der vil i hvert fald være nogen, hvis interesse du fanger, og det er dem, som du skal fange med et smart, flot og fængende logo tryk. 

slips og jakkesæt

Hav styr på udseendet ved kunden

Udseende er nøgleordet. Det er det første indtryk, som vi får, så derfor vil det også være det første indtryk, som dine kunder vil have af dig, når I mødes. Derfor er det vigtigt, når du ankommer hos en kunde, ser det ydre knivskarpt ud.  

Som kvinde handler det om, at du kan fremhæve de forcer, som du har. Hvilket vil sige med makeup og negle. Det er ting, som vil få dig til at stå knivskarpt. Så tjek https://gellacknegle.dk/, så du kan starte med at få perfekte negle. 

Som mand handler det om, at du klæder dig i en skjorte og et par bukser, der bare sidder godt. Start med at finde, det der passer dig og tag derefter fat i håret. Gør dig selv bemærket med et skarpt ydre.