s1

Som firmaejer bør man altid overveje at udlevere firmagaver, når man som firma er til stede ved diverse firmamesser og lignende. I denne artikel vil vi give en lille gennemgang af, hvad firmagaver er for noget. Og vi vil samtidig forklare, hvordan de kan bruges til at fremme din marketingstrategi. Læs med her hvis det har interesse for dig. 

 Kuglepen

Hvad er en firmagave? 

Når man snakker om firmagaver, så snakker man om gaver, som man giver gratis væk som virksomhed til potentielle kunder. Disse firmagaver kan som sådan bestå af mange forskellige ting. Rigtig mange virksomheder vælger for eksempel at give t-shirts, kuglepenne, notesblokke eller lignende væk. Nogle vælger også at give et kaffekrus væk til deres potentielle kunder. 

Firmagaver hjælper din marketingstrategi 

Firmagaver en rigtig god måde at sprede budskabet omkring din virksomhed til andre. Når de potentielle kunder benytter dine firmagaver i deres hverdag, så bliver de konstant mindet om eksistensen af dit firma. Og de vil derfor være mere tilbøjelig til at gribe ud efter din hjælp, hvis de har brug for dine produkter eller services i fremtiden. 

Omvendt vil folk omkring dem også bemærke dit firmalogo, når personerne benytter sig af dine firmagaver. Og de vil dermed også blive gjort opmærksom på dit firmas eksistens. Dette kan medføre, at du dermed får flere kunder i butikken i fremtiden. 

Det handler altsammen om at brede budskabet om dit firma til så mange som muligt og at gøre dem opmærksom på, at du eksisterer.

Det koster selvfølgelig noget at gå ud at anskaffe sig en masse firmagaver, som man blot giver væk gratis. Men det kan være en rigtig god investering i dit firmas fremtid. Så vælg selv firmajulegave kunder – det er en god marketingsstrategi. 

Kvinde med t-shirt

Giv firmagaver til dine egne ansatte 

Det kan også være en god ide at give firmagaver til sine egne ansatte. På den måde føler dine ansatte sig også lidt mere værdsatte i virksomhederne, når de på denne måde modtager gratis ting fra arbejdspladsen. 

Og samtidig gør dine ansatte jo også lidt reklame for dig, fordi de netop benytter firmagaverne i nærheden af andre. Og på den måde vil andre mennesker lægge mærke til dit firmalogo.