s1

Har du en gammel bil, som du ærlig talt ikke ved, hvad du skal stille op med?

Hvis bilen stadig kan køre ordentligt og transportere folk rundt her i verdenen, så kan du sagtens sælge den videre til anden hånd. Der er masser af folk her i landet, som gerne vil være bilejere. Og det er trods alt meget almindeligt at købe sin bil som brugt. Du vil derfor også forholdsvis nemt kunne finde frem til en kunde. 

Læs med her for at se, hvad du kan vælge at gøre, hvis du gerne vil sælge den videre og vil have lidt for den. 

Gammel forladt bil

Kan bilen stadig køre? 

Du kan vælge at sælge din bil privat og bruge de forskellige grupper på sociale medier for at finde frem til en køber. Det er ikke helt unormalt at gøre tingene på den måde. Og det er oplagt at benytte denne metode, hvis du godt kan lide at have lidt kontrol om situationen. Det kan især være en god idé at gøre, hvis du har en bil fra en god årgang, som du tænker kan være rigtig mange penge værd med den rette køber.

Men hvis du blot har en ganske almindelig gammel én, du gerne vil af med, og som stadig kan køre, så kan du altid tage til den lokale bilforhandler. Det er meget almindeligt at bilforhandleren køber de gamle brugte biler, som folk nu måtte have stående ude i garagen. 

Hvis du ikke bryder dig om den pris, du får ved den nærliggende bilforhandler, så kan du også prøve at søge lidt længere væk. Nogle gange vil bestemt bilforhandlere give lidt mere end andre. Og du kan lige så godt få så mange penge ud af den gamle bil som overhovedet muligt. 

Sælge

Sælg den til skrot

Hvis du har en gammel bil, men den nærmest ikke kan køre mere, så vil du have meget svært ved at sælge den videre til en anden privatperson eller bilforhandler. I så fald må du sælge den til skrot.

Heldigvis er der ret gode muligheder i dag for at få en skrotpræmie for din skrotbil. Der er et stigende antal firmaer at vælge imellem, og mange af disse er villige til at hente biler, uanset hvor i landet du befinder dig. 

Prøv at tage kontakt til ét af disse firmaer og se, om du kan sælge bilen til dem. Det er en måde hvorpå du stadig kan få lidt profit for den gamle skrotbunke.