s1

Har du en bil, og går du bare lidt op i, at den gerne må se pæn og ordentlig ud? Så er der nemlig mange små ting, du kan sørge for at gøre, så du vedligeholder bilen og sikrer dig, at den fremstår så pletfri som mulig, så du altid kan have god samvittighed med, hvordan din bil ser ud, samt hvordan den fungerer. Er du interesseret i at gøre lidt ekstra for at holde bilen ren, så får du her et par gode råd til, hvordan du på bedste vis gør det.

Mercedes

Sørg for at din bil er ren og vasket

Vil du overordnet set gerne have, at din bil fremstår pæn, så er det nok allerbedste trick at sørge for at vaske den jævnligt. Lige så snart bilen bliver beskidt og snavset, går det udover hele udseendet af bilen. Så snart du sørger for at få den vasket godt, vil den fremstå både renere og skarpere. Samtidig skal du selvfølgelig sørge for at vaske ruderne, så de ligeledes er rene og pæne. Sørg også for at få skiftet dine ruder, hvis der er noget i vejen med dem, eller hvis du eksempelvis har fået et stenslag eller lignende. På autoglasmanden.dk kan du læse meget mere om rudeskift, stenslag og meget, meget mere.

Hold lakken pæn på bilen

For at holde lakken på bilen pæn, er der et par tricks, du kan gøre, for selv at polere din bil. Inden du begynder med poleringen skal du starte med at vaske hele bilen godt og grundigt. Bilen skal være helt ren og tør, inden du går i gang med poleringen. Til poleringen skal du bruge en microfiberklud. Når du er færdig med den første omgang polering, skulle lakken gerne stå helt blank og skinnende. Derefter skal du putte polercreme på bilen – igen med en microfiberklud. Til slut skal du lave en lakforsegling, som gør, at lakken er mindre modtagelig for ridser. Her kan du enten vælge at bruge en lakforsegling med voks, eller du kan vælge en uden voks og påføre voksen bagefter.

Udsigt_fra_bil

Vedligehold din bil

Vil du gerne have, at din bil fremstår pæn det meste af tiden? Så drejer det sig om, at du hele tiden sørger for at vedligeholde. Det betyder eksempelvis, at der ikke bør gå lang tid mellem, at du vasker din bil. På denne måde sikrer du dig, at du stort set altid har en flot og skinnende bil, som du stolt kan vise frem.