s1

De fleste hundeejere kender problemet, og kommende hundeejere vil støde på det: Hunde er ikke altid vilde med at køre bil. Det er der heldigvis gode råd for.
Først og fremmest bør du introducere hunden til det stille og roligt, når du får dem hjem som hvalp. Start altid med korte ture. Herudover bør du finde en komfortabel transportkasse til hunden, så de kan finde ro i bilen.
Men hvad gør du, når du kommer hjem med hunden? Herunder får du flere tips.

Træbord

Interiør der holder

Når man har hund eller holder andre slags hus- og kældedyr, må man være forberedt på, at hjemmet må indrettes derefter. Dette betyder typisk at det ikke er muligt at have vildt mange dekorative, små genstande fremme i en højde, hvor dyret kan nå dem. Dyr kan nemlig skade tingene, og ikke mindst selv komme til skade ved at skære sig eller spise noget uspiseligt. 

Ligeledes kan fine og mere sarte møbler oftest sikke holde til strabadserne. En sofa kan blive kradset i af poter og kløer, katte- og hundehår sætter sig alle vegne, og bordhjørner kan blive bidt i af hundetænder. Derfor kan det altså godt betale sig at investere i nogle mere holdbare møbler. Et plankebord i høj kvalitet kan er for eksempel et bud på et spisebord, som kan blive ved med at være pænt i et dyrehjem længe. Et blankebord kan langt bedre holde til at have dyr omkring sig, end et bord fra billige bolighuse typisk kan. Lak og maling slides langt hurtigere end kvalitetstræ. Se mere her: https://plankebord.dk/

hund

Tips og tricks

Det er dig, der skal lære din hund tricks, og helst ikke omvendt! Derfor skal du være vågen fra starten, når hunden er hvalp. Den skal lære regler og god opførsel så tidligt som overhovedet muligt. Derfor skal man som ny hundeejer helst begynde til hundetræning med sin hvalp så tidligt, som det er anbefalet af eksperterne. På den måde undgås det lettest at få sig en irriterende hund, som skader alt, den kommer i nærheden af med tænder og kløer. 

Men selv, når hunden ikke laver ulykker, kan den naturligvis ikke undgå at slide materialer i hjemmet. Møbler i gode materialer vil altid stå bedre imod, og det samme gælder den øvrige indretning. Hvis du kan, så vælg aldrig at holde husdyr i rum med meget sarte gulve. Gulve som afhøvlet træ eller lyse tæpper er svære at rengøre, og derfor besværlige at leve med i en hverdag med dyr. Uanset hvor velopdragen en hund er, vil den nemlig slæbe skidt med ind, når den har været ude. Uanset, hvor god en hund, der er tale om, vil den have uheld og ødelægge et eller andet. 

Livet er simpelthen for kort til at skælde din hund ud for at ødelægge sarte genstande, som den jo ikke har valgt at have i hjemmet. Indret dit hus eller din lejlighed, så hele familien kan trives. Tænk på dét at have en hund som at have et mindre barn. For barnets skyld bliver der sat børnesikringer på farlige ting. På samme måde skal hunden kunne være tryg i sit eget hjem.